Lietuvos Respublikos piliečiams ir asmenims, turintiems nuolatinį leidimą gyventi Lietuvoje, vykstantiems į turistinę kelionę į Tailando Karalystę, reikalinga tos šalies viza. Lietuvos piliečiai, vykstantys į turistinę kelionę Tailande, šios šalies pasienyje gali gauti 15 d. galiojančią turistinę vizą (Visa on Arrival) arba įsigyti turistinę vizą išanksto Tailando Karalystės garbės konsulate, adresu Jogailos g. 9/Smetonos g. 1, Vilniuje. Asmenys, turintys leidimą nuolat gyventi Lietuvoje, dėl vizų į Tailando Karalystę turi išanksto kreiptis į Tailando Karalystės garbės konsulatą, adresu Jogailos g. 9/Smetonos g. 1, Vilniuje. Pastaba: Tailando vizos išduodamos tik Lietuvos Respublikos piliečiams ir asmenims, kurie turi leidimą nuolat gyventi Lietuvoje. Kitų šalių piliečiai (ne Lietuvos Respubliko piliečiai ar asmenys turintys nuolatinį leidimą gyventi Lietuvoje), dėl Tailando vizos išdavimo, turi kreiptis į jiems pagal šalį priklausantį konsulatą ar ambasadą

 

Reikalingi dokumentai:

1. Galiojantį pasą (galiojimo laikas ne trumpesnis kaip 6 mėn. nuo įvažiavimo į Tailando Karalystę dienos);
2. 2 spalvotas nuotraukas (darytas ne seniau kaip prieš 6 mėn., 4,5 cm x 3,5 cm);
3. lėktuvo bilietą (su grįžimu atgal arba išvykimu į kitą šalį);
4. viešbučio rezervacijos arba kelionės plano kopiją;
5. anketiniai duomenys.

Pastaba: Konsulinis skyrius dirba pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais 10:00-12:00.