Į Kiniją vykstančių turistų vizų tvarka

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas, galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
2. pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi (esantys vienas šalia kito) puslapiai įklijuoti vizai (į „kiti įrašai“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos;
3. dokumentinė nuotrauka (spalvota, ant balto fono, 3,5×4,5 cm);
4. anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamasis adresas, kontaktinis telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas, sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data). Reikalingas bent vienas šeimos narys ar giminaitis, į kurį būtų galima kreiptis nelaimės atveju Kinijoje. Jei asmuo buvęs anksčiau Kinijoje, reikia nurodyti datą, kada lankėsi. Taip pat reikia nurodyti per paskutinius vienerius metus aplankytas šalis.
5. Nepilnamečiams iki 18 metų papildomai reikalingi dokumentai – gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos, tėvų santuokos (jei išsiskyrę – taip pat ir ištuokos) liudijimo kopija ir notaro patvirtinto leidimo vaikui išvykti į užsienį kopija.

 

Užsakyti vizą:

S.Dariaus ir S.Girėno 6b-15, Alytus LT 62137

Tel: +370-315-40113

Mob: +370-699-93183; +370-600-51135

El.paštas: info@vivatour.lt

Galbūt turite pastebėjimų ar kitų klausimų? Parašykite!

Laukus, pažymėtus * simboliu, užpildyti privaloma