Į Kazachstaną vykstančių turistų vizų tvarka

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas, galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
2. 1 spalvota matinė nuotrauka su baltu fonu (3,5x4x5 cm;
4. anketiniai duomenys.

 

Užsakyti vizą:

S.Dariaus ir S.Girėno 6b-15, Alytus LT 62137

Tel: +370-315-40113

Mob: +370-699-93183; +370-600-51135

El.paštas: info@vivatour.lt

Galbūt turite pastebėjimų ar kitų klausimų? Parašykite!