Į Indiją vykstančių turistų vizų tvarka

Reikalingi dokumentai:

1. Biometrinis pasas, galiojantis ne trumpiau kaip 6 mėn. skaičiuojant nuo kelionės pabaigos datos, kuriame būtų 2 tušti puslapiai vizos antspaudams;
2. 1 dokumentinė nuotrauka;
3. Anketiniai duomenys (vardas, pavardė, adresas, išsilavinimo mokykla, papildomai: tėvo ir sutuoktinio vardai; ar neturit giminių Pakistane; kokias šalis aplankėte per paskutinius 10 metų; jei anksčiau buvot Indijoje, nurosyti adresą kur buvot apsistojęs, vykstančiųjų išsilavinimas, mokyklos pavadinimas).
4. skenuotas biometrinio paso puslapis su nuotrauka .

Pastaba: Asmens tapatybės kortelė vykstant į Indiją negalioja. Vykstant į Indiją, turisto pasas turi galioti ne trumpiau kaip 6 mėn. skaičiuojant nuo kelionės pabaigos dienos.

Įvažiavimui į Indiją reikalingi dokumentai:

  • Biometrinis pasas, galiojantis ne trumpiau kaip 6 mėn. skaičiuojant nuo kelionės pabaigos datos, kuriame būtų 2 tušti puslapiai vizos antspaudams;
  • atspausdintas e-vizos patvirtinimas (ETA statusu „GRANTED“);
  • skrydžio bilietas pirmyn ir atgal (būtinai atspausdinta versija).

 Svarbu! Keliautojas įvažiuodamas į šalį turi pateikti tą patį asmens dokumentą, kuris buvo registruojamas e-vizai (ETA) gauti.

 

 

Užsakyti vizą:

S.Dariaus ir S.Girėno 6b-15, Alytus LT 62137

Tel: +370-315-40113

Mob: +370-699-93183; +370-600-51135

El.paštas: info@vivatour.lt

Galbūt turite pastebėjimų ar kitų klausimų? Parašykite!

Laukus, pažymėtus * simboliu, užpildyti privaloma