Baltarusijos viza

Reikalingi dokumentai vizai gauti :
1. Pasas, galiojantis  mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
2. 1 nuotrauka.
3. Draudimas.
4. Anketiniai duomenys.

Pastaba. Vizų forminimo sąlygos gali keistis.

Bendrosios pastabos :

1. Pasas turi  galioti  mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
2. Pase turi būti ne mažiau  nei  2  laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“  vizos neklijuojamos).
3. Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 10000 eurų). Draudimo polise turi būti Белгосстрах firmos logotipas (draudimą galima įsigyti mūsų biure).
4. Nuotraukos : 3,5 x 4,5 cm, šviesiame fone, spalvotos ,80 proc veido , atitinkančios prašytojo amžių (ne senesnė nei 6 mėn)
5. Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir  t.t.
6. Vaikams iki 16 m. gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos.
7. Anketiniai duomenys : darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR), sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data.).
8. BY vizos neperklijuojamos į naujus pasus.
9. Ne tranzitinės vizos galioja pagal draudimo poliso trukmę.