Į Australiją vykstančių turistų vizų tvarka

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas, galiojantis ne mažiau kaip 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
2. anketiniai duomenys.

Studento vizai reikalingi dokumentai:

  • Patvirtinimas apie studijas iš Australijos mokymo įstaigos, kad asmui priimtas mokytis;
  • pasas;
  • anketiniai duomenys;
  • medicininės apžiūros išrašas.

Rūšis: daugkartinė.
Galiojimo trukmė: pagal studijų laikotarpį.
Forminimo terminas: 1 mėn.

 

Užsakyti vizą:

S.Dariaus ir S.Girėno 6b-15, Alytus LT 62137

Tel: +370-315-40113

Mob: +370-699-93183; +370-600-51135

El.paštas: info@vivatour.lt

Galbūt turite pastebėjimų ar kitų klausimų? Parašykite!

Laukus, pažymėtus * simboliu, užpildyti privaloma